Wij houden van onze honden en vinden dat onze honden alleen het allerbeste hondenvoer en snacks verdienen. Want wat honden eten, is net als bij mensen, van cruciaal belang voor een lang en gezond leven.

Als honden-ouders willen we niet alleen het beste voor onze honden, maar ook de best mogelijk service, voor onszelf. Dat is nou ChunkyChunks®!

Wij nemen klantenservice zo serieus, dat je onze roedelleider zelfs direct kunt bereiken als dat nodig is. Hij heet Ronald en hij is de oprichter en eigenaar van ChunkyChunks®.

Ronald is niet echt een uitgesproken dominant mannetje, maar wil als een echte
leider wat het beste is voor zijn klanten en baasjes. Net als de rest van de ChunkyChunks® roedel, is Ronald vastbesloten om het voeden van jouw hond tot één van de allerbelangrijkste onderdelen te maken, in jouw relatie met je hond.

Je kan Ronald daarom altijd bellen, sms’en, whatsappen, of e-mailen met vragen over alles wat we doen.
Zijn directe nummer is 06 41024082 en e-mail ronald@chunkychunks.com.

En een gezonde hond is een blije hond!  Dat is ons doel. Een happy dog. Onze slogan is niet voor niets “for happy dogs”.

Door ervoor te zorgen dat jouw hond alle nodige voedingsstoffen krijgt voor een gezond leven, wordt het ook een blije hond.

Wij van ChunkyChunks®, geloven dat alles wat we onze honden te eten geven, goed moet zijn voor de gezondheid en levenskwaliteit van onze maatjes. Daarom zijn we zo kieskeurig als het gaat om wat we verkopen en vinden we de verpakking minder belangrijk.

Onze producten bevatten daarom alleen 100% natuurlijke grondstoffen. Lekker en gezond, maar zonder fancy verpakkingen!

ChunkyChunks® maakt hoogwaardige, voornamelijk graanvrije, betaalbare recepten. Super premium hondenbrokken en 100% natuurlijke hondensnacks.

ChunkyCandy™ zijn lekkere en super gezonde snacks voor je hond op basis van gedroogd of gerookt vlees. Kies voor topkwaliteit en top service.

Kies voor ChunkyChunks® en de ChunkyCandyBox™.

ChunkyCandy en de ChunkyCandyBox zijn onderdeel van ChunkyChunks®.

Net als de meeste honden eigenaren, schrokken wij ons ook rot toen we erachter kwamen dat het voedsel en het extra lekkers dat we onze honden gaven, te weinig voedingsstoffen bevat.

De gevolgen hiervan kunnen problemen met de huid, ontlasting, gewicht enzovoorts zijn. Problemen die je beter kunt voorkomen. Een bezoekje aan de dierenarts is tenslotte niet goedkoop, maar belangrijker is dat je hond er niet blij van wordt.

Veel merken hondenvoeding en snacks missen dus essentiële voedingsstoffen die belangrijke bouwstenen zijn van de botten, spieren en organen van onze honden. Sommige andere merken hebben dat wel, maar zijn te duur.

Wij wilden dat anders. Premium hondenvoer, maar dan betaalbaar en gemakkelijk. En zo hebben ChunkyChunks® en ChunkyCandy™ ontwikkeld. Beide zijn als abonnement te verkrijgen.

Cooper is onze mascotte. Cooper was onze Bordeaux Dog. Een machtige reu, sterk, dominant maar met een fantastisch zacht karakter. Een echte lobbes.

Cooper is in januari 2019 helaas overleden. Om hem te eren hebben we hem met onze mascotte weer tot leven gebracht. Je kan Cooper overal tegenkomen.

Maar, het leukste is om zijn (soms waanzinnige) avonturen te volgen! Deze komen naar je toe in je mailbox als je onder aan deze pagina hiervoor inschrijft.