Hieronder vindt je hopelijk alle antwoorden op jouw vragen.

Staat het antwoord er toch niet bij?  neem dan contact op met Cooper via de Chat of de email: support@chunkycandybox.com.

Support & FAQ

De ChunkyCandyBox is een doos vol met snoep voor jou hond. Deze doos zit vol met 100% natuurlijke en daardoor gezonde lekkernijen voor je hond.
Een ChunkyCandyBox zit bomvol lekkers voor je hond. Dit zijn 100% natuurlijke snacks, zonder toevoegingen, gemaakt van gedroogd of gerookt vlees. Dit vlees varieert tussen rund, lam, kip, varken of konijnenvlees. Wij gebruiken geen paardenvlees. In elke Box zitten maar liefst minimaal 4 flinke porties verschillende hondensnacks, 1 bot om op te kauwen en een verrassingsspeeltje.
Jazeker, alle producten 100% natuurlijk en daardoor is onze ChunkyCandy ook graanvrij. Heeft je hond andere allergieën? neem dan even contact met ons op om te checken of de ChunkyCandyBox wel veilig is voor jou hond. Stuur dan een email naar: support@chunkycandybox.com
De speeltjes in de ChunkyCandyBox zijn van hoge kwaliteit (gemaakt van katoen, nylon, rubber, latex of TPR) en laten geen schadelijke stoffen in de bek en maag van je hond achter.
Ja, tot op zekere hoogte wel. Is het speeltje al binnen een week door jou hond gesloopt? stuur ons dan een foto (via de email: support@chunkycandybox.com) zodat we dit kunnen beoordelen. Is de klacht terecht, dan sturen we je gratis een nieuw speeltje toe.
We kunnen onze bronnen natuurlijk niet bekend maken, maar we kunnen wel bevestigen dat de producten in de ChunkyCandyBox van gerenommeerde en betrouwbare leveranciers in Nederland en België komen. De gezondheid van jou hond staat bij ons voorop. Onze leveranciers zijn daarom met zorg gekozen.
Nee, je kan altijd een losse ChunkyCandyBox bestellen, voor jezelf of om aan iemand kado te geven.
We bieden 4 soorten abonnementen: 1. Een maandabonnement (elke maand een nieuw box), die ook elke maand opzegbaar is 2. Een kwartaalabonnement (elk kwartaal een nieuwe box) 3. Een half jaar abonnement (om de maand een nieuwe box) 4. Een jaar abonnement (elke maand een nieuwe box) Wil je nergens aan vast zitten? kies dan voor een losse box of een maandabonnement.
Ga naar de hompage en klik op de "start hier" button. Volg verder gewoon de stappen die worden aangegeven.
De abonnementen beginnen met een maandabonnement van € 39,95 per maand. Een kwartaal-, half jaar- of jaarabonnement is met flinke kortingen tot wel 20% verkrijgbaar.
Jazeker! wanneer je een abonnement afsluit kan je een flinke korting krijgen ten opzichte van een losse Box.
Je kan je abonnement elk moment stopzetten (pauzeren). Maandabonnementen kunnen ook maandelijks worden opgezegd. De andere abonnementen kunnen na de afgesloten periode worden opgezegd. Stuur een email naar: support@chunkycandybox.com om je abonnement (tijdelijk) te stoppen of op te zeggen.
Jazeker! Klik op de "start hier" button op de hompage en volge vervolgens de benodigde stappen om een ChunkyCandy KadoBox te bestellen. Wanneer je het gewicht van de hond niet weet, kan je ook een Giftcard bestellen, waarmee de ontvanger zelf de Box kan uitkiezen.
Normaliter wordt de eerste Box binnen een paar dagen na je bestellen verzonden. Sluit je een abonnement af? dan worden de volgende Boxen na volle maanden, afhankelijk van het abonnement, verzonden. Dus, bij een maandabonnement en jaarabonnement, 1 maand na de eertse Box. Bij een kwartaalabonnement, 3, 6 en 9 maanden na ontvangst van eerste Box. Bij een half jaar abonnement, elke 2 maanden na ontvangst van de eerste Box.
Nee, we leveren nu nog niet in België. Het staat wel op korte termijn op de planning. Dus hou onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte hierover.
Een losse ChunkyCandybox of Kadobox kan worden betaald met bijna alle Reguliere betaalmethoden: iDeal, Klarna achteraf betalen, Paypal, Overboeking, creditcards Mastercard / Visa. Abonnementen kunnen de eerste keer ook hiermee worden betaald, waarna we de opvolgende Boxen automatisch zullen incasseren via SEPA.
Log in op je account dat is aangemaakt bij je bestelling. Daar kan je vervolgens alle details vaan je bestelling bekijken. Wil je hierin iets wijzigen? Stuur ons dan een email naar: support@chunkycandybox.com. Of je kan ons altijd een bericht sturen via de chat.
Je kan ervan uitgaan dat de Box ongeveer binnen twee werkdagen na bestelling wordt geleverd., tenzij op de bestelpagina een andere levertijd wordt aangegeven Heb je een ChunkyCandyBox in de Pre-Sale (voorverkoop) besteld? Dan versturen we de Pre-Sale Box op een later moment, wanneer de Box beschikbaar komt. We gaan dan de eerste boxen uitleveren op de datum die staat dan vermeld op de bestelpagina.
Je pakket wordt verzonden met PostNL. Na verzending ontvangt je van ons per email een Track & Trace code van je pakket. Track & Trace is een handige manier om je pakket te volgen. Door het klikken op de meegestuurde link bent je direct op de hoogte van de verzendstatus van je pakketzending. Na een paar handelingen weet je precies waar je pakket zich bevindt.
Wanneer je een losse, eenmalige ChunkyCandyBox bestelt, dan wordt deze binnen 2 werkdagen naar het opgegeven adres verzonden. Bij een abonnement af worden de volgende Boxen na volle maanden, afhankelijk van het abonnement, verzonden. Dus, bij een maandabonnement en jaarabonnement, 1 maand na de eertse Box. Bij een kwartaalabonnement, 3, 6 en 9 maanden na ontvangst van eerste Box. Bij een half jaar abonnement, elke 2 maanden na ontvangst van de eerste Box.
Jazeker, je kan bij je bestelling een afwijkend ontvangst-adres opgeven. Ook kan de bij PostNL aangeven of je pakket bij een PostNL Servicepunt moet worden afgeleverd, zodat je het daar zelf af kan halen.
Het zou natuurlijk kunnen dat jij, of je hond niet tevreden is met de geleverde ChunkyCandyBox. Neem dan contact met ons op via de email: support@chunkycandybox.com en vertel ons je klachten. Via de chat kan natuurlijk ook. Dan gaan we er alles aan doen om er samen uit te komen. Heb je een klacht? kijk dan op onze informatie pagina over garantie en klachten.
Jazeker! wettelijk gezien mag dat tot 14 dagen na ontvangst van de Box. Men noemt dat het Herroepingsrecht. Kijk daarvoor naar artikel 6 tot 8 van onze algemene voorwaarden. Je moet dan een email sturen naar support@chunkycandybox.com. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retour-formulier dat je hier kunt vinden. Stuur dit samen met de Box naar ons terug en dan krijg je je geld terug. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
ChunkyCandyBox is in het bezit van het Webwinkelkeurmerk. Jouw zekerheid is voor ons zeer belangrijk. Evenals de uitvoerig van je bestellingen. Het keurmerk van Webwinkelkeur biedt je maximale koopbescherming. WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of de leden voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. U als klant beoordeelt de leden zodat zij weten hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door u als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!